Moderatör ve site yöneticileri alımı yapılacaktır.
Moderatör Başvuru Forumu Linkine Tıklıyarak Başvuru Yapabilirsiniz.
Moderatör Başvuru Forumu Linkine Tıklıyarak Başvuru Yapabilirsiniz.
Merhaba megane 2 hakkında ilk soruyu ben sormuş olayım
Merhaba megane 2 hakkında ilk soruyu ben sormuş olayım
2007 model megane 2 aracım var aracı kullanırken yolda giderken gaz pedalı basılı olmasına rağmen ayağımı gazdan çekmişim gibi gaz kesmekte sorun ne olabilir
- DeSWa Verified
- Admin

- Aracım: Renault
- Mood:
- İletişim:
Re: Merhaba megane 2 hakkında ilk soruyu ben sormuş olayım
Aracınızın firen müşürünü değiştirerek başlayabilirsiniz sorunun çözümüne en uygun fiyatlı parça kendisidir
Firen pedalı üstünde tskılı müşür gri renklidir sağa yada sola çevirerek yerinden çıkartıp soketini sökerek değiştirebilirsiniz
Bu parçada aynı sorunu yaşatmakta
Firen pedalı üstünde tskılı müşür gri renklidir sağa yada sola çevirerek yerinden çıkartıp soketini sökerek değiştirebilirsiniz
Teşekkür ederim bilgi için yarın değiştirip sonucu burdan bildiricemÜye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız. yazdı: Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.14 Eyl 2025, 18:24Aracınızın firen müşürünü değiştirerek başlayabilirsiniz sorunun çözümüne en uygun fiyatlı parça kendisidir
- Renovizyon Verified
- Admin

- Mood:
- İletişim:
Genelde dediğiniz gibi firen müşüründen yapmakta sorunu sanayiye gitseniz enjektörler yakıt pompası vs derken birsürü masraf çukartırlar en mantıklısı önce firen müşürünü değiştirip denemekÜye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız. yazdı: Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.14 Eyl 2025, 18:24Aracınızın firen müşürünü değiştirerek başlayabilirsiniz sorunun çözümüne en uygun fiyatlı parça kendisidir

Bugün firen müşürünü değiştirdiim ve 90km yol yaptım gaz kesme sorunu yapmadı sorun çözüldü sanırım teşekkürler